Het vervoer van/naar Kos is niet inbegrepen bij deze haakvakantie en wordt door de deelnemer zelf geregeld. Vertragingen, gemiste vluchten, genanulleerde reizen e.d. door maatschappijen valt niet onder verantwoording/aansprakelijkheid van Studio Belovely B.V. 

Het vervoer van/naar de luchthaven op Kos en Mastichari (plaats waarvandaan de ferry vertrekt) is inbegrepen bij uw haakvakantie.
Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de aankomst van de verschillende vluchten uit verschillende landen, zodat u niet onnodig hoeft te wachten om opgehaald te worden. Het kan voorkomen dat u op de luchthaven moet wachten op de reisorganisatie, omdat deze heen en weer rijdt tussen luchthaven en verzamelplaats.
Wij doen er uiteraard alles aan om het wachten tot een minimum te beperkten.

Het vervoer van/naar Telendos is inbegrepen bij deze haakvakantie en wordt voor u geregeld door Studio Belovely B.V.
Mocht er door omstandigheden geen ferry/boot varen tussen Kos-Kalymnos-Telendos v.v. dan zal Studio Belovely een alternatief programma verzorgen naar eigen invulling eventueel op een andere locatie.
Gemiste programma-onderdelen, aansluitende vluchtend/reizen e.d. doordat er geen ferry/boot kan varen zijn niet voor de verantwoording of aansprakelijkheid van Studio Belovely B.V.

Zodra u de haakvakantie heeft geboekt, ontvangt u formulier voor persoonlijke gegevens, zodat wij in geval van calamiteiten over de benodigde gegevens beschikken.

Zodra het bedrag van € 495 is ontvangen op het rekeningnummer van Studio Belovely B.V. is uw inschrijving voor de door u geboekte haakvakantie definitief.
Ter voorbereiding en voorpret op de reis ontvangt u per mail informatie over uw bestemming en het volledige programma van uw haakvakantie.
Aanmelding is in volgorde van binnenkomst.

Het programma kan zonder overleg of opgaaf van reden door Studio Belovely B.V. gewijzigd worden. Dit zal alleen gebeuren als hier een goede reden voor is.

Boekingen zijn gebaseerd op het verblijf in een 2-persoons studio/kamer.
Als u alleen gebruik wilt maken van de accommodatie betaalt u een meerprijs van € 149.

Het is aan te raden een boeking voor meerdere personen in 1x te plaatsen (zie ook kamerindeling)

Maximaal aantal deelnemers per haakvakantie is 10. 
Bij minder dan 5 aanmeldingen wordt de haakvakantie geannuleerd en het totale betaalde bedrag terug gestort.

Als u - om welke reden dan ook - de haakvakantie vroegtijd onderbreekt, zal het bedrag van de resterende tijd van de vakantie niet geretourneerd worden. Vervoer vanaf het vakantie-adres naar de luchthaven is in dit geval voor eigen rekening. Uiteraard zal er in geval van ziekte of bijzondere omstandigheden zoveel mogelijk medewerking worden verleend om u op de luchthaven te laten komen. Het is aan Studio Belovely B.V. om hierover te oordelen. Er zal rekening mee gehouden worden dat het programma voor de andere deelnemers niet verstoord wordt. 

Kamerindeling wordt verzorgd door Studio Belovely B.V. Wensen kunnen op het inschrijfformulier aangegeven worden. Daar zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden, maar de definitieve indeling wordt gedaan door de reisorganisatie.

Voor alle andere voorwaarden, die niet apart genoemd zijn, is het Nederlandse recht van toepassing.

© 2018 - 2024 studiobelovely | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore